18.3.10

Tunni analüüs

Käisin praktilises tunnis, mille teemaks oli Aasia köök. Praktilised tunnid on alati rohkem meeldinud kui teoreetilised. Samuti on need väga kasulikud, sest seal saab palju uusi teadmisi ja kinnitada juba õpitud teooriat. Ka Aasia köögi labor oli väga tore ning praktiline. Kõik retseptid olid head lihtsad, kuid siiski piisavalt huvitavad ja kõik toidud tulid välja. Ise valmistasin India köögist pärit maiustust nimega Laadu. Maitse oli huvitav ning eriline, seda tänu hernejahule. Varem ei olegi kokku puutunud selle toiduainega. Tänu sellele, et retseptid olid lihtsad, jäi palju aega tutvumiseks teiste õpilaste retseptiga. See oli väga positiivne. Selles laboris maitsesid mulle kõige enam kevadrullid ning plaanin nende valmistamist proovida ka kodus.
Kokkuvõttes jättis see praktiline tund väga hea mulje ja midagi negatiivset pole selle kohta öelda.

No comments:

Post a Comment